Creare site prin fonduri europene / nerambursabile

Ai obtinut fonduri europere sau nerambursabile prin diverse programe precum StartUp Nation sau alte forme de finantatare?

Esti in cautarea unei agentii cu ajutorul caruia sa iti creezi site-ul web inclus in proiectul tau?

Layouth Agency & Partners vine in ajutorul tau cu solutii profesionale de web design si web development, conforme cu dosarul tau de finantare. Echipa noastra de profesionisti cu peste 5 ani experienta iti poate transforma visul in realiatate cu ajutorul serviciilor de calitate superioara pe care le oferim.

Ce iti putem oferi?

Fie ca ai nevoie de un simplu site de prezentare, blog, magazin online sau chiar o platforma personalizata (custom) noi venim cu solutia potrivita pentru a satisface nevoile afacerii tale..

Domeniu si gazduire pentru 12 luni

Pentru ca ne dorim sa ai un start in online cat mai usor, iti oferim ca si bonus, gazduirea si domeniul pentru 12 luni, astfel incat tu sa nu ai alte chletuieli.

Optimizare SEO on page

Stim cat de greu sa te faci vizibil in mediul online, in special atunci cand esti la inceput, de aceea ne asiguram ca site-ul este usor de accesat si citit de catre motoarele de cautare.

Panou de administare

Site-urile create de noi vin cu un panou de administrare intuitiv si usor de folosit, astfel incat tu sa iti poti manageria site-ul simplu si rapid, permitandu-ti sa modifici de la texte la poze, preturi si produse (in cazul unui magazin online) pana la detalii de design.

Creare de continut

Desi in general clientul este cel care vine cu continutul, pentru ca acesta isi cunoaste cel mai bine afacerea, pot exista cazuri in care clientul nu poate oferi continut. Pentru astfel de cazuri copwriterii nostri intra in actiune si vor crea, in urma unei discutii cu tine, continutul pentru site-ul tau.

Livrare rapida

Suntem constienti ca in anumite situatii poate fi nevoie de rapiditate din partea noastra cand vine vorba de site-urile finantate prin fonduri, de aceea noi facem tot posibilul sa fim pregatiti pentru astfel de situatii.

Securitate

Adesea securitatea unui site este trecuta cu vedera, insa nu si de noi. Site-ul realizat de noi vine cu un firewall puternic, care sa il protejeze de atacuri ale actorilor rau intentionati.

GDPR Compliant

Ne asiguram ca site-ul este 100% GDRP compliant, astfel incat tu sa nu iti faci griji cu privire la protectia datelor cu caracter persoanal.

Mentenanta lunara

Stim ca sa conduci o afacere, in special la inceput nu este un lucru usor, iar ultimul pe care nu doresti sa-l faci este sa ai grija de un site, de aceea noi iti putem oferi si mentenanta lunara care include, dar nu se limiteaza la: actualizari ale platformei pe care este realizat site-ul, copii de rezerva, monitorizare constanta si intervenit daca exista probleme, modificari de continut la cerere, etc...

Certficat SSL

Certificatele SSL sunt protocoale criptografice al carui rol este acela de a securiza schimbul de informatii precum nume de utilizator, parole, emailuri, etc. intre client (browserul tau) si server.

Ce tipuri de site-uri / aplicatii web putem realizat pentru tine?

Agentia noastra poate realiza o gama larga de site-uri si aplicatii web, incepand de la simple site-uri de prezentare cu una sau mai multe pagini, site-uri de nisa pentru afacerea ta, pana la magazine online si platforme personalizate, dezvoltate de la zero de catre developerii nostri.

Site de prezentare‚Äč

Fa-ti vizibila prezenta online cu ajutorul unui site de prezentare unic, cu design personalizat, conceput special pentru a indeplini nevoile afacerii tale.

Magazin online

Magazinele online realizate de Layouth Agency & Partners sunt create pentru a te ajuta sa conversti mai usor vizitatorii in cumparatori, acestea avand o interfata simpla si usor de navigat pentru a duce clientul cat mai rapid pe pagina de check-out.

Blog

Elibereaza-ti creativitatea si scrie texte fantastice cu ajutorul unui blog creat pentru a te ajuta sa postezi eficient oricand si de oriunde.

Hai sa incepem proiectul tau!

Descopera acum cat de repede te putem ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti afacerea in mediul online.