Parteneriate de succes: Asociatia „Totul Va Fi Bine”

Ne-am propus sa realizam cate un scurt interviu cu cativa dintre clientii pe care i-am ajutat de-a lungul timpului.

Proiectul Ancai Silca, Asociatia Caritabila Totul Va Fi Bine, a fost unul dintre proiectele in care ne-am implicat cu interes inca din primele stagii ale colaborarii, fiind pentru noi un proiect care ne-a permis sa contribuim atat in mod direct cat si indirect la sprijinirea copiilor din medii defavorizate.

Am intrebat-o pe Anca cateva lucruri despre acest proiect minunat.

Despre proiectul asociatia „Totul Va Fi Bine”

I: Ce te-a inspirat sa creezi o asociatia cartiabila si de ce ai ales numele „Totul Va Fi Bine”?

R: In urma actiunilor pe cont propriu de voluntariat, la jumatatea anului 2020 am infiintat organizatia non profit „Totul Va Fi Bine”. In pofida faptului ca pentru toti a fost un an dominat de incertitudine, o perioada in care era nevoie de ajutor mai mult ca oricand, am gasit puterea de a scrie primele randuri in aceasta poveste, de aici si numele ,,Totul Va Fi Bine”.

I: Care a fost si care este motivatia din spatele acestui proiect?

R: Motivatia o reprezinta faptul ca proiectele si campaniile desfasurate in cadrul Asociatiei sunt menite sa aduca o schimbare in mentalitatea si perceptia celor din jur, iar MISIUNEA Ong-ului este sa ofere celor din jur ajutorul de care au nevoie, sa atraga si sa organizeze oameni care la randul lor pot contribui mai departe in diverse proiecte si bineinteles sa devenim o organizatie sustenabila cu rezultate pe termen lung si numeroase schimbari pozitive in randul comunitatii.

Cum am ajutat noi la dezvoltarea acestui proiect?

I: Cum te-am ajutat si cum te ajutam noi [Layouth Agency & Partners] sa iti atingi obiectivele pe care le ai pentru acest proiect?

R: Datorita Layouth Agency & Partners, am imbracat „haine noi „. Am putut astfel sa indeplinesc conditiile de eligibilitate pentru participarea la diferite proiecte, unde existenta unui site bine facut era obligatorie si sa cresc numarul si nivelul donatiilor!

Planuri de viitor.

I: Care sunt planurile tale legate de viitorul acestui proiect? Unde il vezi peste 5 ani?

R: Peste 5 ani voi avea dezvoltate toate proiectele si campaniile mari care acum sunt in faza incipienta sau de implementare. O sa avem o mai mare vizibilitate media cat si o mai buna vizibilitate a proiectelor in comunitate si de ce nu in tara.

Voi coordona o echipa de voluntari oameni minunati. Impreuna cu ei vom contribui la schimbarea calitatii vietii oamenilor, pentru a implini visul.

Vrem sa va avem alaturi ca parteneri, prieteni ori sustinatori. Nu ezitati sa va inscrieti ca si voluntari/ sponsori / parteneri in programele „Totul Va Fi Bine”.

Multumim Anca Elena Silca pentru timpul acordat acestui scurt interviu!

Puteti sustine proiectele asociatiei „Totul Va Fi Bine” accesand unul dintre link-urile de mai jos.

Site: https://asociatiatotulvafibine.ro/

Facebook: https://facebook.com/asociatiatotulvafibine

PayPal: https://paypal.me/totulvafibine

Revolut: +40 727 577 771

Distribuie
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email